Whatsapp business nedir?


Günlük yaşantımızda mesajlaşma platformu olarak kullandığımız whatsapp, son zamanlarda karşımıza yeni bir özelliğini çıkardı, Whatsapp business…

Whatsapp business, küçük işletme sahipleri için oluşturuldu. Android veya iOS uygulaması olarak ücretsiz sunulmaktadır. İşi yoğun ve yetiştirmede güçlük çekenler için hızlı olmak en birincil etkendir. Whatsap business mesajlarınızı sıralar, hızlı yanıtlamak için araçlar sağlar. Müşterilerinizle konuşmanız da hızlanır. Mesaj göndermek ile sınırlı kalmaz, fotoğraf da gönderebilirsiniz.

Whatsapp business  kullanabilmek için telefon numarasına ihtiyaç duyulmamaktadır, sms onayı ile kullanabilirsiniz. İş yerinize ait telefonunuzu kullanarak Whatsapp business’ı istediğiniz yerden kullanabilirsiniz, gerek telefon, gerek tablet..

Doğrulama esnasında “Beni arayın” dedikten sonra iletilen 6 haneli kodu girdikten sonra Whatsapp business’ı kullanmaya başlıyorsunuz. İşletme sahipleri hem şahsi hem de şirket Whatsapp hesaplarını tek bir cihazdan kontrolünü sağlayabiliyor.