IPhone 5S Çift Sim Kart Mümkün


Özellikle yurtdışına sık sık çıkan kullanıcılar için bir gerekçe olan çift SIM kart desteğini maalesef iPhone dahil pek çok telefonda bulamıyoruz. Ancak bir şirket, geliştirdiği özel iPhone 5 kılıfı (ya da kasasıyla) iPhone’lara çift SIM kart desteği kazandırıyor. Şimdilik bu proje için HWTrek sitesi üzerinden bağış toplayan Digirit, henüz istediği rakamın çok altında. Ama çift SIM karta duyulan ihtiyaç, bu durumun kısa sürede değişmesini sağlayabilir.

iPhone 5’lere arkadan dahil edilen kılıf iPhone’ların SIM kart yuvasına oturtuluyor ve mevcut SIM kart tepsisinin yerini alıyor. Böylece harici SIM kart yuvasıyla beraber iPhone’lar çift SIM kart desteğini arkasına almış oluyor.

SIM kartlar arasında geçiş yapmak da son derece kolay; zira yine Digirit’in geliştirdiği yazılım ile SIM kartlar arasında kolayca geçiş yapabilmek mümkün.

Söz konusu kılıfın iPhone 5C, iPhone 5S ve iPhone 5’lerde sorunsuz bir şekilde çalışabileceği iddia ediliyor. Bu iddianın ne kadar doğru olduğunu, umarız kısa süre içerisinde görebiliriz…