Web Tasarım'da Hayal Gücü


Web Tasarım sanıldığı gibi kolay bir iş değildir. Bu meslekte ilk önce hayal gücüne ihtiyacımız olmalı. Sizin hayal gücünüz ne kadar gelişmişse tasarım kısmında o kadar işinize yarayabilir. Web tasarım da photoshop gibi tasarım programı bilgisi de gerekmektedir. Web tasarımda photoshopu çok iyi kullanmanıza, bilmenize gerek yok fakat birkaç özelliğini bilmeniz, biraz araştırma yaparak öğrenmeniz işinize yarayacaktır. Web tasarım da sadece görsel olarak iyi bir site yapmanız pek yeterli olmuyor, görselliğin yanında güvenilirlir, kullanılabilirlik, ve kolaylık da site açısından avantaj sağlamaktadır.

Web tasarımı için bir fikir bulup, bu fikrin üzerine en başta bahsettiğimiz gibi hayal gücünüzü kullanarak tasarımınızı gerçekleştirirsiniz. Web sitesi yaparken öncelikle web sitenin amacı ne olacak? Web site de ziyaretçiler ne yapacak? Amaç? gibi sorulara cevap niteliğinde bir amacınız, hedefiniz olmalıdır. Web tasarım işnde disiplin herşeydir, ipin ucunu kaçırırsanız bir daha yakalamak güç olabilir. Web te normal işiniz gibi belli bir zaman ayırmanız gerekiyor. Kendinize bir saat seçip bu site için ayırırsanız çok daha kolay bir şekilde olur. Sitenizi yaparken SEO'ya uygun olmasına özen göstermek gereklidir. Çünkü google gibi arama motorlarının standartlarına uygun tasarım kodlanmalıdır.
Bizler BYC MEDİA olarak web tasarım işinde tüm standartlara uyarak, istenilen siteyi google arama motorlarının standartlarına göre kodlamaktayız. Web tasarım işini tasarımcılarımızın hayal gücüyle özgün tasarımlar çıkararak yapmaktayız. BYC MEDİA, web tasarım alanında uzman tasarımcılarımızın tasarımlarını alıp yazılımcılarımıza devretmekteyiz. Yazılım ekibimiz tasarımı kodlayıp siteyi SEO danışmamıza sunar. SEO danışmamız siteyi google standartlarına uygun gördüğü zaman yayınlanmaktadır.