Web Tasarım Hakkında


Öncelikle Web Tasarımın, bir sitenin var olması için gerekli olduğu biliyoruz.Bu bilgi ışığında iyi veya kötü, amatör veya profesyonel fark etmeksizin yapılan her türlü çalışma bir web tasarım çalışmasıdır.
Neden gerekli olduğu konusunda ise, web sitesinin oluşturulabilmesi, görsel açıdan ziyaretçi veya müşteri gruplarını tatmin etmek için gereklidir. Teknik olarak web tasarımı; belirli bir müşteri talebine yönelik olarak web sitesinin oluşturulması, yayına alınması ve bakımını kapsar. Genelde kullanılan anlamıyla web tasarım; bir şirketin “Benim internet teknolojilerini ve web sitemi daha etkin kullanmam gerek.” demesiyle başlayan, bu amaca uygun olarak web sitesi üzerinde yapılması gereken bütün çalışmaları kapsar.

Bu amaçla 2000 yılından itibaren yenilikçiliği, kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmayı hedefleyen bir anlayışla başlayan BYC Media; 13 yılı aşkın süredir internet dünyasına hizmet vermenin haklı gururunu taşıyoruz. Web tasarımda profesyonel yaptığımız işler ile müşteri memnuniyeti kazanmış olmakla birlikte, yenilikçi yaklaşımımız işimizde ön sıralarda yer almamızı sağladı. Sürekli gelişerek, BYC Media her zaman web tasarımda ilk adresinizdir !

http://www.bycmedia.com