Sitenizi Zirveye Taşıyın


Her web sitesi sahibi siteinin arama sonuçlarında üst sıralarda çıkmasını ister. Bunun nedeni siteye daha ok ziyaretçi çekmek ve gözde bir site olmaktır. Çünkü her zaman arama sonuçlarında ilk sayfadaki hatta ilk satırdaki arama sonuçları tercih edilmektedir.

Uygun bir içerik ve görselle birlikte yapılan iç SEO çalışması sitenizi olumlu yönde etkileyecek ve sizi zirveye taşıyacaktır. Sitenizin üst sıralarda olmasını istiyorsanız siteniz için SEO (Search Engine Optimization) çalışmaları yapmanız gerekir. Şimdi .nasıl yapacağınızdan bahsedelim;

İlk öncelikle siteniz için anahtar kelimeler oluşturmalısınız. Bu anahtar kelimeler domaininizde de olması Seo açısından çok önemlidir. Domaininizin çok karışık olmaması gerekir. Sitenizin üst sıralara çıkması için backlinkte çok önemlidir. Farklı sitelerin blog yazılarına kendi sitenizin içeriği ile yorum yapmanız size ziyaretçi açısından faydalı olacaktır. Sitenizde size özgü dökümanlar, içerikler, makalelerin yer alamsı gerekir. Alıntı olan metinleri sitenizde yer vermekten kaçınmalısınız. Site içindeki resimler de seo açısından önemlidir. Resimlerinizin google algılayabileceği şekilde olaması, alt etiketinin bulunması size yararlı olacaktır.