Microsoft; Word, Excel ve PowerPoint'i tek bir uygulamada birleştirdi


Microsoft; Word, Excel ve PowerPoint'i tek bir uygulamada birleştirdi

Uygulama yalnızca belgeleri okumanıza ve düzenlemenize izin vermekle kalmaz, aynı zamanda kullanıcıya çeşitli kolaylıklar sağlar.

Hemen hemen hepimizin telefonlarında ihtiyacımız olandan daha fazla uygulama var. Bu nedenle, telefonumuz gerçekten işlevsel uygulamalar için alana sahip olmayabilir. Bununla birlikte, Microsoft'un misyonu, özellikle iş dünyasında sıklıkla kullandığımız Word, Excel ve PowerPoint için telefonumuzdaki alanı artırmaktır ve üç uygulamayı tek bir Android uygulamasında birleştirdik.

Bir süredir test aşamasında olan uygulamanın artık tüm Android kullanıcılarının kullanımına açık olduğunu hatırlayın. Microsoft Office adlı bir uygulamayı doğrudan Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

Uygulamanın yaptığı şey Word, Excel ve PowerPoint işlemleriyle sınırlı değildir. Başka bir deyişle, belgeleri okumanıza ve düzenlemenize izin vermekten çok daha fazlasını yapar ve kullanıcılara her türlü kolaylığı sunar. Daha hızlı not alın, bu noktada, aldığınız notların, elektronik tablolar dahil olmak üzere resimlerden metin tarayarak, PDF dosyalarını okuyup imzalayarak, telefon kameranızla görüntüleri tarayarak ve dosyaları kaydederek Windows 10 Yapışkan Notlar uygulamasıyla senkronize edilebileceğini de hatırlatalım. bilgisayar. ve yakındaki cihazlara aktarım, yeni Microsoft uygulamasının kullanıcıya sunduğu özelliklerdir.